CAZURI TESTIMONIALE

Domnisoara, Andreea M., 31 de ani

Problemele cu care se confrunta in principal erau ginecologice: nu mai avea menstra de 3 luni, probleme scheleto-musculare: dureri insuportabile de spate si probleme emotionale. Dupa scurt timp durerile de spate au incetat, dupa a 2a sedinta ciclul menstrual s-a reglat iar emotional rezultatele s-au vazut inca de la prima sedinta.

,,Terapia Bowen m-a scapat de dereglarile hormonale si de durerile insuportabile ale coloanei de la nivel toraco-lombar”.

Dl. Alexandru,  G. 29 ani

Problema cu care se confrunta era legata de erectie.

,,Dupa cateva sedinte de Bowen, disfunctia a disparut complet. Fac in continuare deoarece ma simt foarte bine. Intr-o saptamana am o ora pentru mine in care ma relaxez si imi reglez echilibrul intern”.

Dna Elena Z., 60 ani

Problemele cu care s-a confruntat au fost destul de multe: dureri de spate, dureri articulare, bursite la cot si la picior (plica popliteala), probleme de echilibru, Chist Baker.

,,Dupa primele sedinte  am inceput sa ma simt mult mai bine. Mobilitatea articulatiilor s-a imbunatatit foarte mult, iar durerile de spate au incetat. Bursitele si Chistul Baker au disparut, totul datorita dl terapeut Neculae Ene”.

D-na Chitriuc E.,28 ani

D-na Chitriuc era insarcinata. Problema principala a fost o criza de sciatic. A contctat ambulanta pentru a-i linisti durerea pentru a-i indeparta intepenirea spatelui cauzata de nervul sciatic. Dupa straduintele celor de la ambulanta durerea si intepenirea tot nu au trecut, drept pentru care a apelat la Terapia Bowen.

,,La cateva ore dupa sedinta, durerea de spate m-a lasat si intepenirea a disparut complet. A doua zi nu am mai avut nicio problema legata de nervul sciatic.”

*Pentru a respecta intimitatea pacientilor nu se va publica numele complet si nici date de contact. 

Pentru intrebari referitoare la afectiunile dvs si cum va poate ajuta terapia Bowen  contactati terapeutul Neculae Ene.