NECULAE ENE- TERAPEUT BOWEN ACREDITAT DE ACADEMIA DE TEHNICA BOWEN DIN AUSTRALIA

Odata cu aprofundarea in studiul terapiei Bowen, Neculae ENE si-a desavarsit tehnica Bowtech invatand procedurile MASTER, de cel mai avansat nivel, de la instructori si profesori intrutotul dedicati acestei terapii, atat din Romania cat si din Canada si Australia.

Specializarile terapeutului Neculae ENE sunt atat in Bowen Original cat si in Bowen Integrat (metoda de masaj full body cu beneficii Bowen), Bowen Neurostructural si Art of Bowen. Neculae ENE a intrat in contact si cu alte terapii complementare precum TSUBO-medicina japoneza, medicina chineza-Tao, stiinta meridianelor corpului, Metoda Niromathe, masaj, reflexoterapie si Terapie Florala Bach.

 

Un terapeut Bowen este un facilitator. Adevaratul merit apartine corpului care este o creatie divina si , totodata, asa cum imi place sa zic, cea mai inteligenta masinarie din univers. Atunci cand Tom Bowen era intrebat de unde stie aceasta tehnica atat de impresionanta, acesta raspundea de fiecare data cu aceleasi cuvinte:,, ESTE UN DAR DE LA DUMNEZEU!"
Vazand rezultatele si modul cum lucreaza aceasta terapie, personal, cred in spusele fondatorului Tom Bowen.
Va astept cu drag sa descoperim in continuare beneficiile acestei blande si naturale terapii!

Email: nicu.ene92@gmail.com
Mobil: 0757 509 101
Adress: Str. Dristorului, nr.97 – 119, bl 63